Epiphany's Kitchen

Over Epiphany's Kitchen

Veganisme is de laatste jaren serieus toegenomen aan populariteit. En dat merk je: steeds meer horecazaken zetten in op een vegan aanbod. Voor Epiphany was het bij de start van haar restaurant in 2019 duidelijk dat ze plant-based een belangrijke plaats wou geven in haar zaak. “Voor mij was vegan the way to go. Maar er was ook twijfel… Was de wereld er wel klaar voor? Uiteindelijk koos ik voor een volledig vegan kaart, maar met de mogelijkheid om een stukje vlees of vis bij te bestellen. Dat bleek een schot in de roos.

Belgian Vegan Awards-winnaar 2021

De Belgian Vegan Awards zijn toonaangevend voor veganistische merken, ondernemers en bedrijven in België. Achter dit initiatief zit Be Vegan vzw, een organisatie opgericht in 2015 met als doel een vegan levensstijl op een positieve manier te promoten, om zo actief mee te bouwen aan een dier-, mens- en milieuvriendelijke samenleving. Met de awards willen ze innoverende initiatieven die vegan mee op de kaart zetten, onder de aandacht brengen. Epiphany’s Kitchen draagt de trotse titel van Best Vegan Dinner Place 2021. Reden temeer dus om van onze innovatieve keuken te komen proeven!

Bij vegan gerechten heb je geen klassiekers om op terug te vallen. Je moet creatief uit de hoek komen om te blijven verrassen. De recepten worden dan ook wekenlang grondig uitgetest om helemaal op punt te staan. Onze specialisatie is pizza en pasta, maar ook onze eigen variant van de kaaskroket en kaasfondue valt enorm in de smaak